FALLES 2023

En la setmana gran de les festes josefines, les Falleres Majors de Dénia, Noa Dacosta i Aida Gavilá, i les seues Corts d´Honor, han tingut una agenda molt concorreguda. Han visitat centres d´educació infantil, la comissaria de la policia local de Dénia, la residència de San Llúcia, el Mercat Municipal i han rebut a turistes i visitants des de l´oficina de turisme. 

El divendres va ser un dels dies més emocionants, on es van lliurar des del saló de plens de l´Ajuntament de la ciutat, els premis a les falles. Al migdia, els més xicotets van ser els protagonistes, i a la nit, va ser el torn dels adults. Aquest dia, la plaça de la Constitució de Dénia va estar de gom a gom, on l´emoció i els sentiments afloraven en tots els cors fallers.

Dissabte, va ser un dia més tranquil però no menys important, ja que es va dur a terme la segona part de les pleitesies a la resta de falles que el dia anterior no es van poder fer. A més, al migdia vam compartir una estona amb representants polítics i treballadors de l´Ajuntament de Dénia. I per finalitzar, va tindre lloc a la plaça Jaume I, la mascletà nocturna on el cel de la ciutat es va il·luminar de tots els colors dels focs d´artifici.


Per acabar, el Dia de Sant Josep, les Falleres Majors de Dénia i les seues Corts d´Honor, acompanyades pel president de Junta Local Fallera, Jaume Bertomeu, i membres de Junta Local Fallera, van assistir a la tradicional missa duta a terme a l´esglesia de l´Asssumpció de Dénia. Tot seguit, es va dur a terme la tradicional Ofrena de flors a la Mare de Déu dels Desemparats.

A la vesprada, es van rebre als nous màxims càrrecs de les Falles 2024 als baixos de l´Ajuntament, i finalitzada aquesta recepció, es va procedir a l´inici de la cremà dels monuments infantils i grans de les falles de Dénia.