CASTILLO CINCELADORES SERÀ DE NOU PROVEÏDOR OFICIAL DELS ADREÇOS DE LES FALLERES MAJORS DE DÉNIA

Un any més, la Junta Local Fallera de Dénia confia en Castillo Cinceladores com a proveïdors oficials dels adreços de les Falleres Majors de Dénia. 

Castillo Cinceladores és una empresa valenciana fundada fa més de 40 anys per Esmerado Castillo. Hui al capdavant hi ha la segona generació, representada per Jesús i Jordi, que han volgut mantindre viva la tradició familiar seguint els cànons estilístics i de qualitat que la distingeixen.

Ofereixen una àmplia gamma de pintes cisellades i dutes a terme de forma totalment artesanal, com requereix la tradició, a les quals es va afegir fa 8 anys un apartat dedicat a la producció d’adereços i medallons de disseny propi i rèpliques que s’inspira en el segle XVIII.

Els productes de la firma es caracteritzen per la personalització i per l’artesania que requereixen, per tal de lliurar al públic un producte especial, de qualitat i sobretot assequible.

La creativitat del treball i el nivell de les pintes i adreços han contribuït a l’èxit de la casa, convertint-la en una referència a tota la Comunitat Valenciana i aconseguint el títol de firma oficial a València, així com a la ciutat d’Alacant, creant les pintes i els adreços per a les Belleses del Foc i les seues dames des de fa 8 anys.

Moltes Falleres Majors de València han tingut el plaer de lluir les seues pintes al llarg dels seus regnats o en actes emblemàtics com la Crida i Exposició del Ninot, al igual que Falleres Majors i Reines de pobles que continuen confiant en la firma com, Alzira, Xàtiva, Borriana, Dénia, Sagunt, Sueca, Benetússer, La Vall d´Uixó, Llíria, Moncada, Tavernes de la Valldigna, Catarroja i en altres pobles amb rellevància fallera a la nostra Comunitat Valenciana.