BATALLA DE FLORS A ELX

Una “batalla” amb 30.000 clavells per a enaltir les festes patronals. Les Falleres Majors de Dénia i les seues Corts d´Honor van acudir a la batalla organitzada per la Federación Gestora de Festejos Populares de Elche. A més de participar les reines i dames de les Festes d´Agost i de totes les comissions van recórrer passat divendres el centre de la ciutat d´una forma molt particular:  llançant flors i confetis com mana la tradició.

El carrer Maestro Albéniz es va convertir en un mantell acolotir en aquesta primera Batalla de Flores que se celebra després de la pandèmia. Un esdeveniment de la Federació en la qual van participar una dotzena de carrosses per a omplir d´alegria la ciutat i que va congregar a un gran nombre d´espectadors.

En finalitzar aquesta pintoresca batalla, a les 22 hores es va llançar una mascletà nocturna en la confluència del Passeig de l´Estació amb l´avinguda Alcalde Vicente Quiles en honor de totes les reines i dames de les diferents comissions, també presents en l´acte al qual van assistir la regidora de Festes, Mariola Galiana, el president de la Federació Gestora de Festejos Populars, Fernando Jaén, i membres de la corporació municipal. Un espectacle que va congregar a 5.000 persones i en el qual la Pirotècnia Alpujarreña va emprar 31 quilos de pólvora per a tenyir de llum el cel il·licità.