OPERACIÓN CORAZÓN 2021

La Junta Local Fallera de Dénia col·labora amb la iniciativa #OperaciónCorazón2021 

 

La Junta Local Fallera de Dénia s’ha unit a la iniciativa #OperaciónCorazón2021, una acció solidària promoguda per les associacions «Unidos por la inclusión», «Ejército de salvación» y «TDAH +16» de Dénia per a recaptar donatius i poder finançar els seus programes d’ajuda. 

 

Les persones interessades en col·laborar poden adquirir, per 5 euros, una caixa amb sabons artesans en forma de cor en diferents establiments de Dénia. Actualment, les caixes es poden comprar en Les Marines Multistore, Didáctic Academia de Estudios, Help of Marina Alta, La Casa de las Medias, Papelería A2 , Yvonne masajes i l’Escola de Dança Mª Ángeles Signes. 

 

Els diners recaptats es destinaran a diferents projectes. Des de l’Exèrcit de Salvació es destinaran a l’ampliació de la cuina; Todos Unidos por la Inclusión ho destinarà a l’eliminació de barreres als parcs de Dénia i l’associació TDAH +16 a millorar l’atenció dels seus usuaris. 

 

 

El president de la Junta Local, Jaume Bertomeu, s’ha reunit amb les associacions participants aquest matí per a mostrar el suport de les falles a aquesta iniciativa, i ha convidat al món faller a col·laborar adquirint aquestes caixes tan originals com a regal de Nadal.