MARTÍ INDUMENTARIA SERÀ L'INDUMENTARISTA OFICIAL DE LES FALLERES MAJORS DE DÉNIA 2023

L´empresa de Gandia Martí Indumentària serà l’encarregada de la indumentària de les Falleres Majors de Dénia per a l’any 2023. 

Es tracta d’un conveni negociat per la Junta Local Fallera de Dénia amb l’objectiu de facilitar que qualsevol candidata puga accedir al càrrec de Fallera Major de Dénia sense perjudicis econòmics. 

Martí Indumentària és una jove empresa ubicada en Gandia, que fa 7 anys obria les portes i s’ha consolidat com un dels referents de la indumentària valenciana. Juan Martí, el propietari d’aquesta jove botiga, és un amant de les falles des que va nàixer i ha convertit la seua passió en el seu forma de vida. 

En Gandia, la ciutat que la vist nàixer com a faller i com a empresari, ha tingut el plaer de ser l’encarregat de la indumentària de nombroses Falleres Majors i Reines de la Falla, així com presidents. En les seues mans han estat la Fallera Major any 2018, FMI 2019, FMI 20 i aquest 2022, ha estat l’encarregat de la indumentària de les dos Falleres Majors de Gandia Clara i Cristina. També ha anat ampliant la seua clientela al llarg i ample de la Comunitat Valenciana. 

És per això que ha estat escollit per ser l’encarregat de la indumentària de les Falleres Majors de Dénia per a l’any 2023. Juan Martí ha agraït a la Junta Local Fallera de Dénia la seua proposta per vestir i assessorar a les Falleres Majors.

»Es un honor per a l’equip de Martí Indumentària que la Junta Local de Dénia haja comptat amb nosaltres i que s’associe la nostra empresa amb una ciutat tan fallera com és Dénia, la més important de la província d’Alacant. Esperem estar a l’alçada d’aquesta proposta tan prometedora i especial» ha assegurat el gerent de Martí Indumentària.