LES FALLES DE DÉNIA ES CELEBRARAN EN MARÇ

Dénia celebrarà les seues falles al pròxim mes de març. És la decisió que han pres aquest dilluns les onze comissions falleres en la votació realitzada en l’assemblea ordinària del mes de juny. 

Tal i com va anunciar el president de la Junta Local Fallera, Jaume Bertomeu, l’entitat s’ha abstingut en la votació. Finalment, s’han emès un total de 17 vots. 15 han votat a favor de celebrar la festa al mes de març, mentre que la celebració de les falles a setembre ha obtingut 2 vots. 

Cal recordar que fa unes setmanes la Junta Local Fallera va organitzar una reunió informativa amb les falles de Dénia per tal de fer-les arribar tota la informació amb la què contaven de cara a poder decidir quan celebrar les festes. 

Al finalitzar la votació, Bertomeu ha recordat que és moment de respectar la decisió presa per les comissions i anar tots a una amb un objectiu molt clar: que les falles de Dénia tornen amb tota la seua grandesa, sempre respectant les mesures sanitàries vigents en cada moment. 

 

Des d’este moment, la Junta Local Fallera i les comissions falleres enfoquen els seus esforços en les falles de Dénia 2022, que comptaran amb Safir Malonda i Martina Gimeno, i les seues corts d’honor, com a màximes representants de la festa.