AIDA GAVILÀ I GÓMEZ I NOA DACOSTA I MUD
FALLERES MAJORS DE DÉNIA 2023

La senyoreta Aida Gavilà i Gómez i la xiqueta Noa Dacosta i Mud han sigut elegides aquest dissabte pel món faller com a màximes representants de les falles de Dénia 2023. 

Junt amb elles estaran les xiquetes Alma Contrí, Laia Miñana i Paula Pastor i les senyoretes Nerea Gamero i Salomé García, components totes de les corts d’honor 2023. 

Les votacions van començar a les 19:00 hores a l’Ajuntament de Dénia, on van votar els delegats de l’Assemblea de les falles de Dénia, membres de la Junta Local Fallera i les falleres majors de Dénia 2020, Safir Malonda i Martina Gimeno. 

A les 20:30 hores l’alcalde de la ciutat, Vicent Grimalt, telefonava a la nova fallera major infantil de Dénia, Noa Dacosta i Mud, de la falla Oeste, que no podia contenir l’emoció. Noa va viure aquest moment junt amb la seua família i amigues de la seua comissió. Noa Dacosta té 13 anys, estudia 2º d’ESO al col·legi Lady Elisabeth School i és fallera des dels 3 anys. 

Aida Gavilà, única candidata presentada per a fallera major de Dénia 2023, va viure també amb emoció la telefonada de l’alcalde acompanyada per membres de la seua família i de la seua comissió, la falla París Pedrera, a la que pertany des dels 2 anys. La nova fallera major de Dénia té 22 anys i actualment estudia integració social a Benissa.

Les falleres majors de Dénia i les seues corts d’honor van ser rebudes a l’Ajuntament de Dénia pel món faller i les autoritats en l’acte d’imposició de bandes per part del president de la Junta Local Fallera, Jaume Bertomeu. Vicent Grimalt va ser l’encarregat d’entregar la banda a Noa, mentre que Teresa Carrió, la primera fallera major que va tindre Dénia fa ara 75 anys va imposar la banda a Aida Gavilà.