EXPOSICIÓ DEL NINOT I GAL·LES FALLERES
EN EL PRIMER GRAN CAP DE SETMANA
DE LES FALLES DÉNIA 2022

Les falles de Dénia reprenen l’activitat habitual d’aquests dies de l’any després de dos anys d’espera. El passat dissabte, Safir Malonda i Martina Gimeno, falleres majors de Dénia, junt amb les seues corts d’honor i els càrrecs de les once comissions falleres de Dénia, van inaugurar l’exposició del Ninot, una mostra que es podrà visitar fins al 12 de març a la Casa de la Marquesa Valero de Palma, al carrer Cavallers de Dénia. 

La jornada va continuar amb la celebració del Sopar de Gal·la Fallera, a l’Androna Multiespai, on quasi 200 persones van retre homenatge als fallers exemplars de 2022: José Navarro, Sisco Perles i José Mª Chornet. Tots ells van escoltar emocionades paraules d’estima per part dels seus amics i familiars en una nit en la qual no va ser fàcil aguantar la llagrimeta de l’emoció. 

Al llarg de la nit es van entregar també les distincions falleres de la Junta Local Fallera de Dénia i la Junta Central Fallera de València.

El cap de setmana va finalitzar amb la Gal·la fallera infantil, en la que els més menuts de les comissions van rebre també les distincions falleres en un acte en el què el mag denier Santi Marcilla va sorprendre grans i menuts amb el seu espectacle. 

 

La programació fallera continua el pròxim dissabte amb la crida de les Falleres Majors de Dénia des del balcó de l’Ajuntament i el Sopar de Germanor, que es celebrarà a la carpa de Torrecremada.