La Junta Local Fallera recapta 1070 euros per a la Mesa Solidària en el Concert Benèfic de l'Agrupació Artística Musical de Dénia

El concert benèfic organitzat per la Junta Local Fallera de Dénia ha deixat com a resultat un total de 1.070 euros de recaptació que es destinaran a la Mesa Solidària de Dénia, formada per  Creu Roja, Ejército de Salvación, Extiende tu Mano i Càritas.

El concert, a càrrec de l’Agrupació Artística Musical de Dénia, es va celebrar el diumenge a l’auditori del Centre Social de Dénia amb l’assistència de centenars de persones que van voler recolzar aquesta acció solidària, responent així a la crida del president de la Junta Local, Jaume Bertomeu.

En agraïment a la col·laboració de la Banda, les falleres majors de Dénia, Safir Malonda i Martina Gimeno, junt amb les seues corts d’honor, van fer entrega d’un quadre commemoratiu als representants de l’Agrupació.

 

La solidaritat es va completar durant la jornada amb la venda de les caixes solidàries de la denominada «Operación Corazón 2021», una acció promoguda per «Unidos por la inclusión», «Ejército de salvación» y «TDAH +16» de Dénia per a recaptar donatius i poder finançar els seus programes d’ajuda.