salutació


Junta Local Fallera de Dénia és l’organisme que representa a les 11 falles de la capital de la Marina Alta i als més de 3.000 fallers que fan que la flama de la festa no s’apague cada 19 de març, sino que continue durant tot l’any amb un calendari festiu molt intens. Per això, i perquè Junta Local està al costat de les nostres comissions, era necessari un nou impuls i el remodelat del nostre web, per adaptar-nos als nous temps, sense oblidar el passat però mirant al futur.


Queda molt lluny aquell any 2001, quan José V. Negre va posar en funcionament aquest portal faller. Internet entrava en algunes llars i els webs començaven a nàixer. Gràcies a ell i a les persones que han continuat en aquest projecte hui tenim ací la web de les falles de Dénia i una de les primeres de la Comunitat Valenciana.


Després de deu anys de funcionament i tres remodelacions, la web de les falles de Dénia necessitava posar a l’abast de tots informació precisa per al funcionament diari de les comissions. Ara, amb la nova secció de Secretaria es podran descarregar les bases de concursos, documents, notes, així com les actes d’assemblees i comunicats, tot d’una forma més ordenada, senzilla i àgil. Al mateix temps continuarà servint de finestra al món, promocionant les nostres falles com un atractiu turístic per a la nostra ciutat i referent a la Comunitat Valenciana.


Per últim, Junta Local Fallera de Dénia obri aquesta nova etapa al teu costat, al costat de la festa, de la cultura i de la tradició, i volem estar amb tu també amb les noves formes de comunicació social.

La festa fallera a Dénia té un futur ple de projectes, il·lusions i nous reptes que tots junts hem de portar endavant. Units serem més forts.


                                                                                                                                       Agraïments


Junta Local Fallera Dénia i les Falles de Dénia, volem agrair a totes les persones i empreses que col·laboren amb la festa de les falles, que fan possible que les

falles siguen una realitat cada mes de març. També a la Policia Local, les forces de seguretat, Bombers, Protecció Civil, Creu Roja i voluntaris que vetllen per la seguretat de la festa.


Per últim també donar les gràcies a les institucions públiques i privades pel suport i l’ajuda, a l’Ajuntament de Dénia i de manera especial a la Regidoria de Festes.