LES FALLES DE DÉNIA SIGNEN UN MANIFEST PER LA PAU

Les falles de Dénia no són alienes a la realitat que el món està vivint actualment amb la invasió d’Ucraïna per part de Russia. La festa ha trobat lloc per a manifestar el seu desig de que la pau siga una realitat el més prompte possible mitjançant un manifest signat per les onze comissions falleres de la ciutat.

Des de la Junta Local Fallera s’ha posat a disposició de les falles un document en el que cada districte ha pogut llançar el seu missatge en favor de la pau, i que ja es pot llegir en el monument plantat a la plaça del Consell. 

La Junta Local està en contacte amb l’associació Ucranianos de Dénia, per tal de mostrar el recolzament del món faller amb els seus compatriotes. Des de l’associació estan arreplegant menjar i material sanitari per tal d’enviar-ho al seu païs. En este sentit, el president de la Junta Local Fallera, Jaume Bertomeu, ha fet una crida a la ciutadania deniera per tal de col·laborar amb l’associació. Bertomeu anima al veïnat a aportar les seues donacions als casals fallers de la ciutat en els pròxims dies. Pròximament, la Junta Local Fallera ho arreplegarà i ho donarà a l’associació Ucranianos de Dénia per a que ho faça arribar on corresponga.

 

Des de l’associació necessiten especialment benes, tiretes, roba interior tèrmica, medicaments infantils, analgèsics, vitamina D3, antibiòtics, clorexiolina, bolquers, agulles de descompressió, menjar enllaunat, armilles militars o barretes energètiques.