CONCERT BENÈFIC

La Junta Local Fallera de Dénia celebrarà, el pròxim diumenge 12 de desembre, a les 12:00 hores a l’Auditori del Centre Social de Dénia, un Concert Benèfic per a recaptar fons que es destinaran a la Mesa Solidària de Dénia, de la que formen part Cruz Roja Dénia, Ejército de Salvación Dénia, Extiende tu mano i Caritas.

El president, Jaume Bertomeu, ha explicat durant la presentació de l’acte que «les falles de Dénia som un col·lectiu que no es queda impassible davant la necessitat dels ciutadans i les ciutadanes de la nostra ciutat», el que ha suposat la principal motivació per a dur endavant aquesta iniciativa.

Serà l’Agrupació Artística Músical de Dénia, Fem Banda, l’encarregada de l’espectacle. Segons va explicar Núria Araque, membre de la Banda, estan treballant en un repertori sorprenent i molt nadalenc que esperen que agrade al públic.

Els tickets es poden adquirir, per 5 euros, als establiments Dulce Bebé Dénia (C/Sagunt) i El Sabater Denia (C/Colón). Tanmateix, les persones que no puguen assistir però vullguen col·laborar, podran fer-ho a través de la Fila 0 que es podrà adquirir als establiments de venda.

El regidor de festes de l’Ajuntament de Dénia, Óscar Mengual, va afirmar que «és moment de recuperar les emocions col·lectives a través de les falles i també de la música de la Banda de Dénia com a ens que sempre estan en la festa, animant, fent cultura i fent festa».